Jdi na obsah Jdi na menu

Závod hasičské všestrannosti a brannosti - Lysůvky

V sobotu 14. 10. 2023 se v Zelinkovicích-Lysůvkách konal Závod hasičské všestrannosti a brannosti. Od osmi do půl třetí odpoledne se na trati vystřídalo 9 družstev dorostenců, 27 dorostenců jednotlivců, 30 družstev mladších žáků a 32 družstev žáků starších z 31 SDH našeho okresu.

Od poloviny září jsme trénovali na Branný závod, stříleli ze vzduchovky, trénovali uzly, překonání lana, topografii, zdravovědu a hlavně vytrvalostní běh. Sestavili jsme 1 družstvo mladších žáků a 1 družstvo starších žáků. Konkurence byla opravdu veliká, hodně družstev byla tvořená z dětí, které mají poslední rok ve své kategorii. A většina z našich se ve své kategorii teprve rozkoukává. I přesto nebyly celkové výsledky vůbec špatné. :-)

Mladší žáci se umísťují na krásném 5. místě z 30 družstev a starší žáci také na krásném 6. místě ze 32 družstev. Škoda těch trestných bodů na střelbě, i přes to, že jsme měli dobře natrénováno. Bohužel podmínky na střelbě byly špatné a bylo to opravdu o náhodě. Nevadí, příští rok zkusíme ještě více zamakat a doufejme, že si zasloužíme umístit se na bedně. :-)

Celkové výsledky ZDE

Fotky z okresního sdružení hasičů ZDE   Nás jsem tam bohužel nenašla, ale můžete se podívat, jak závod vypadal.

img_7755.jpeg

img_7758.jpeg

img_7766.jpeg

img_7768.jpeg

img_7765.jpeg   img_7771.jpeg